Silniczek napedza samochód od 224000 km przu 100.000 i 200.000 wymieniłem pasek rozrzadu. przy 160.000 załozylem, gaz. Jedyne co sie stao to zaczal brac olej ok. 1l na 5000 km czylinie najgorzej. od około 20.000 jezzdze na oleju mineralnym .
Charaterystyczny spsób zmiany biegów z lekkim oporem przy wchodzeniu w połozenie a ptem luzik
rewelka autko ma mimo wszystko wysoko połozony punkt cieżkośco a trzyma sie drogi bardzo dobrze.
ustawic dobrze lusterka i jazda.
Wszystko prawie na miejscu jak dla mnie.
wydajne
Dla dwóch osób suoer dla mnie jako kierowcy całe gabaryry auta sa super nie jest dla mnie przerosniete ani za małe. Problem był troche z wózkiem od malej ale to była kwewsta wprawy
zaczyna chodzic coraz głosniej trzeba bedzie pomyslec nad wytłumieniem, ale przy tym przebiegu to normalka. poza tym w normalnej jezdzie to nie ptzeszkadza ale jak chcesz pedzic 140 -160 to juz troche halasuje
Luzik udało mi sie na trasie osiagnac spalanie 10.5 na sto gazu. ale tez ponizej 150 nie schodziłem. a wdrugą strone przu jezdzie miejsko zamiejskiej 7,5 to nie problem i to gazu super. Ból sprzedawazc sprzedam autlko zony a to zostawie az sie rozpadnie czylu jescz długo
droga ale warta swojej ceny
224000 i tylko bieżąca obsługa nie licze trzech zarówek. Miałe, problem złożyskiem w przedmim kole ale okazałosie potem ze patałachy z serwisu go nie wymienuły choic zostało ubite podczas stłuczki a tak lav i jechac.
zero
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 16V 75KM 55kW