: silnik jak na to mase samochodu ma duza moc , wysoka kultura pracy
idealny samochód dla tych którzy nie chca duzo inwestowac w kupno a potem eksploatacje samochodu , chca zawsze dojechac docelu , zapomniec o warsztatach samochodowych , wymiana np filtru oleju i oleju w silniku dziecinnie łatwa
silnik pracuje bardzo cicho , bezproblemowo , lubi wysokie obroty , max predkosc jako nim osiagam 160 km/h osprzet silnika ,alternator ,rozrusznik zadnych problemów , jest to woz ktorym goraco polecam tym wszystkim ktorzy nie chca ponosic duzych kosztów eksploatacji i kupna wozu , Samochodow nigdy mnie zawiodł , daje poczucie pewnosci ze zawsze dojedzie tam gdzie chcesz
skrzynia pracuje bezproblemowo
niskie połozenie podwozia -dobrze trzyma sie drogi
coz wiecej wymagac od tak małego samochodu , robie nim codziennie 70 km czasami jezdze na dalsze trasy i zmeczenia nie odczuwam
powyzej 100 km robi sie głosno
przez 1.5 roku robiąc ok 30 tys km wymieniłem chłodnice ,dla wlasnego spokoju koszt ok 200funtow ,przez ten okres eksploatacji oraz olej w silniku to absolutnie wszystko co w ten samochod władowałem sorry zapomniałem o jednej przepalonej zarówce notabene była to japońska oryginalna
Zadnych nie wiem jaka bylaby sytuacja z zawieszeniem na polskich drogach ale woz ten jest eksploatowany w anglii
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 i 16V 75KM 55kW