Dla mnie jest bezkonkurencyjna! Polecam zwłaszca kobietom z dzieckiem lub bez! Chętnie zamknęłabym ją w formalinie, ale mam za mało miejsca na półce. Wdzięczna, bezawaryjna, cicha, ciepła. Dla faceta może zbyt mało energiczna ale ja też zrobiłam nią w konia paru innych kierowców, którym się bóg wie co wydawało!!!
PO PROSTU HRABINA SZOS !!!
Zaden samochód w tym wieku nie będzie tak pracował, cicho i przyjemnie
Paroma samochodami jeździłam i w ŻADNYM tak lekko nie wchodziły biegi
Lekko, miło i przyjemnie !!!
Żadnych problemów
Trochę ciekawych pomysłów, ogólnie bardzo przyjazna.
Jestem pełna podziwu, bo teraz jeżdżę o 10 lat młodszym "koerańczykiem" i grzanie jest di kitu a w mojej Starletce po przejechaniu 1,5 km mogłam wskakiwać w bikini!
Dla mnie (matki z dzieckiem) -super, ale zdaję sobie sprawę,że z tyłu może być troszkę ciasno dla dorosłych osób, zwłaszcza przy wysuniętych na maksa przednich siedzeniach.
Bez zastrzeżeń.
Nigdy nie przeliczałam, ale sądząc po wizytach na CPN-ach jest naprawdę barzdo dobrze.
Co tu dyskutować o cenie skoro już ich nie produkują, a YARIS jest w porządku jak na nasz rynek!
Tylko wymiana części, które systematycznie muszą być wymienione, czyli filtry, oleje, płyny no i akumulator. Przez ostanie trzy lata wymieniłam wycieraczki na podłodze.
Pojęcia nie mam w jakiej cenie są części do STARLETKI - bo nie kupuję!