Największe zalety to nieduże spalanie, przestrzeń, elastyczność. Natomiast wady które posiada nie powinny mieć miejsca w takim samochodzie. Hałas jest okropny szczególnie z tyłu, zaczyna robić się nieprzyjemnie już przy 70 km/h to jakieś nieporozumienie w samochodzie za ponad 200 tys. Mam bezpośrednie porównanie do CHR i jest dużo gorzej.
Tutaj wszystko ok, moc jest wystarczająca, dźwięk przyjemny nawet podczas mocnego przyspieszania. Jedynie dłuższe trzymanie gazu w podłodze powoduje nieprzyjemny hałas
Przy normalnej jeżdzie bardzo przyjemnie, śmieszne są przelozenia manualne w trybie s. W sumie to niewiele wnoszą i są odwrotne tj. do dźwignia do przodu zwiększa bieg a do tyłu zmniejsza
Pozytywnie aczkolwiek czuć że jedziemy suvem. Mniejsza stabilność vc CHR. Dość mocno reaguje na boczny wiatr.
Blachy i lakier... Nawet nie wiem do czego przyrów
nać są bardzo cienkie uginają się podczas mycia, poza tym te wszystkie plastiki już wydają nieprzyjemne dźwięki przy dotyku strach pomyśleć co będzie za kilka lat
Tu wszystko ok. Duże lusterka fajna kamera cofania.
Wszystko ok na swoim miejscu.
Ok natomiast szkoda że nie ma oddzielnego sterowania siła nawiewu na tył.
Tu jest ok, mam 190 cm i wygodnie mogę usiąść sam za sobą. Bagażnik też jest wystarczający.
Tragedia. Pierwsza rzecz która powinno się zrobić po zakupie to wyciszyć samochód. Już od 70 km/h na tylnej kanapie robi się bardzo nieprzyjemnie, szum opon jest bardzo duży. Powyżej 100 km/h dochodzi szum wiatru opływający samochód. Coś strasznego. Po pierwszych kilometrach sprawdziłem czy przypadkiem tylne szyby nie są uchylone.. jedyna zaleta to silnik jest przyjemny dla ucha. Ładnie mruczy przy normalnej jeździe i nie przeszkadza.
Trudno określić. Niskie spalanie
Słaba jakość blach, plastików
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW