Oceny Toyota RAV4 V SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW od 2022

Podsumowanie 4 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Toyota RAV4 V SUV Facelifting 2.5 Hybrid  Dynamic Force 218KM 160kW od 2022 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 4 ocen
50%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Toyota RAV4 V SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW od 2022

3,9
~funuman
SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW
Auto mam rok, 36kkm, wersja selection fwd, kosztowało 200tyś. Wg. mnie nie warte ceny. Z plusów: duża bryła, wygląd może się podobać, dużo miejsca w środku, dobrze przyspiesza, pali mało jak ktoś jeździ emerycko. Tyle. Z minusów: JEST TAK GŁOŚNO, ŻE KAŻDA TRASA TO DRAMAT. No chyba, że ktoś jeździ jak emeryt, tak do 80km/h. Spróbuj 140km/h na autostradzie :). Jak mam auto za 200tyś to chce móc jechać szybko, 160 i więcej. Spróbuj tym autem tyle...
4,1
~Hr
SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW
Największe zalety to nieduże spalanie, przestrzeń, elastyczność. Natomiast wady które posiada nie powinny mieć miejsca w takim samochodzie. Hałas jest okropny szczególnie z tyłu, zaczyna robić się nieprzyjemnie już przy 70 km/h to jakieś nieporozumienie w samochodzie za ponad 200 tys. Mam bezpośrednie porównanie do CHR i jest dużo gorzej.
4,9
~Grzegorz Winter’k
SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW
Znakomity samochód na wszelkie tryby jazdy, zarówno na wyjazd poza miasto, za granicę czy jazdę po mieście. Oszczędny, dynamiczny i bardzo wygodny!
~Grzegorz Z.
SUV Facelifting 2.5 Hybrid Dynamic Force 218KM 160kW
Auto znakomite do jazdy w mieście i na trasie. Wygodne, przestronne i ekonomiczne!
Toyota RAV4 V SUV Facelifting