: na plus można zaliczyć wyposażenie dodotkowe nawigacja , sysytem nagłaśniajacy kluczyk i inne bajery ale chyba dlatego że jestem gadżeciażem
: Skomentuj tę usterkę...
To moja druga toyota rav 4 i powiem wam jedno pierwsza ganeracja jaką miałem to jest cudo natomiast ta (kupiłem najbogatsza wersję ) to porażka zawiodłem się na Toyocie zmieniła się na gorsze . Z modelem pierwszym mającym 12 lat i z przebiegiem 180 000 km nie byłem ani razu w servisie samochód nie do zdarcie natomiast nowa rav juz po 10000 km nie odpaliła mi w garażu po nocnym staniu . w servisie wymienili oprogramowanie kompa , nie wspomnę o wymianie drążka kierowniczego , stukach w skrzyni biegów złej jakości plastików wewnątrz , kiepskim wyciszeniu i złej jakości skóry i to wszystko za 160 000 zł jedyna dobra rzecz to gwarancja na 3 lata bo inaczej to bym się powiesił ze złości
Skrzynia biegów klekocze na biegu jałowym porażka w serwisie nie wiedzą co to jest powiedzieli mi że w modelu testowym też tak pracuje - szok !!!!!!!!
Brak wyciszenia mam do porównania inne samochody tej klasy i o niebo lepiej
dwa razy w servisie wymiana kolumny kierowniczej i plastików wewnątrz silnik który nie odpala po całej nocy w garażu - wymiana oprogramowania
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 16V D-4D 177KM 130kW