Jestem bardzo zadowolona. Polecam samochód kobietom, które nie mają w sobie ducha kierowcy sportowego, a potrzebują auto do bezpiecznej i stabilnej jazdy. Obawiałam się, że jego gabaryty utrudnią mi trochę swobodę poruszania się po mieście, ale jak na razie jest ok. Autko jest zwrotne i łatwo się prowadzi.Wadą jest duże spalanie (Automat), ale przecież decydując się na taki samochód mamy tego świadomość i nie ma co narzekać. Trochę wkurzyły mnie te powtarzające się drobne usterki, bo nie tego oczekuję od takiego samochód, ale mam nadzieję, że swój limit wyczerpałam i już będzie ok. A poza tym jest PIĘKNY
Myślałam, że silnik 2.0 w ałtomacie będzie b.głośny - a tu proszę niespodzianka :). Oczywiście nie jest to super strzała, ale fajny stabilny samochodzik
Jestem b.zadowolona. Początkowo brakowało mi manualnej, ale odczuwam komfort - duże ułatwienie jazdy
Z przodu i na boki b. dobra. Duże lusterka, których zazdroszczą mi znajomi. Do tyłu czujniki cofania wskazane - widoczność ograniczona
Przeważnie stoję w korkach. Samochód posiadam od 1,5 m-ca i niestety nie udało mi się jeszcze wyrwać w dalszą trasę. Niestety tylko miasto i okolice co pożera moc paliwa.
Trzeszczące i stukające siedzenia. Po odwiedzeniu serwisu każdorazowo usterka była usuwana. Ale szkoda, że w ogóle występowały bo pomniejszały mi radość z jazdy