: Lekkość prowadzenia, niezawodność, wygląd, małe zużycie paliwa.
Nie mam problemu jako kobieta z prowadzeniem auta. Wszystkie przyrządy i pedały są odpwiednio usytuowane i nie trzeba żadnego wysiłku żeby nacisnąć na pedał gazu lub sprzęgła. A miałam z tym problem np. w nissanie. Auto bardzo skrętne w mieście doskonałe a i w terenie zachowuje sie całkiem dobrze. Może tyko jako terenowy nie jest aż tak mocny,ale wtedy trzeba wybrać silniejszy model.
Potrafi być głośny, ale nie jest tak zle. Jak dla mnie przyspieszenie ok, ale nie jeżdżę rajdowo więc większego nie potrzebuję.Na niższych biegach bardzo dobrze.
Dwójka ma trochę mało miejsca i trzeba dobrze dociskac do siedzenia żeby ją włączyć.
Tarcze hamulcowe przegrzane i do wymiany Jeżdże bardzo płynnie wiec nie wiem dlaczego. Ciagnę dużą przyczepę kampingową i towarową. Może to przyczyna?
Świetna w porównaniu do nie suwów. Lusterka duże, wewnętrzne przestawne, a to pomaga gdy cię oślepiają albo wpuszczasz męża za kierownicę.Lampy dobrze oświetlają drogę w nocy.
Nie mam zastrzeżeń.
Klimatyzacja ok wentylacja odpowiednia.
Wystarczająca ilość schowków zresztą nie lubię gdy jest za dużo bo bałagan gotowy.Siedzenie odpowiednie i dla kobiety i dla mężczyzny. Wszystko można ustawić. Z tyłu dla pasażerów miejsca wystarczy. Bagażnik mógłby być ciut większy.
Troszkę głośny, ale w końcu to nie sedan.Nie męczy tak bardzo. Ja nie mam problemu.
Idealna. Na trasie 5,3 W mieszanym 6,3 w mieście dochodzi do 6,5 Prowadzę 6 m przyczepę kampingową Wtedy dochodzi do 8 po trasie mieszanej ale przyczepa duża i cieżka.
Nyślę że odpowiedni do tego co prezentuje.
Poprawiono rurę od wentylacji bo w czasie deszczu przedostawała się woda od strony pasażera i moczyła wycieraczkę.
Nie było.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V D-4D 116KM 85kW