Bardzo szybki autobus rodzinny o sportowych ambicjach
Jak w samochodzie sportowym (200 Nm momentu obrotowego pozwala na ruszenie z miejsca na III biegu).
Silnik z niezwykłą łatwością wkręca się na wysokie obroty i przyspiesza na każdym biegu. Osiągi pozwalają pozostawić w tyle nie jeden samochód osobowy z 2 litrowym silnikiem. :)
Całkiem nieżle. Małe problemy z wrzucaniem wstecznego (często pojawia się ochydliwy zgrzyt)
Jak w samochodzie sportowym. Zawieszenie twarde przez co przechyły karoserii są minimalne. W lecie samochód jeżdzi jak po szynach. W zimie fajna frajda (tylny napęd) :)
Jak na swoje gabaryty całkiem nieżle się parkuje. Parkuje się na wyczucie. Trochę gorsza widoczność do tyłu Szczególnie w nocy (mam mocno przyciemniane szyby).
tą niedogodność poprawiają duże lusterka. Siedzi się wyżej niż w normalnym samochodzie osobowym.
Jak na samochod 12 letni wyśmienita.
Prawie nie widać żadnych śladów zużycia.
Każdy detal jest dokładnie przemyślany.
Wszystkie fotele są bardzo wygodne.
Bardzo fajny samochód na imprezy(środkowe fotele dają się obracać).
W lecie wnętrze bardzo się nagrzewa.
Bardzo wydajna wentylacja i ogrzewanie (liczne dysze). Nie mam klimatyzacji ale za to posiadam dwa szyberdachy (jeden całkowicie otwierany elektrycznie) KOSMOS!
Statek kosmiczny
Mogło by być lepsze. Silniczek robi się głośny po 120 km/h.
Jak na tą pojemność (2.4) i masę ponad 1,5 tony nieżle. Mam instalacje gazową przez co koszty eksploatacji pozostają w normie
BOMBA!!!!!
brak
wsiadasz i jedziesz i nic cię więcej nie obchodzi.