: Wnętrze jak na tamte lata ODLOT lodowka,obrotowe fotele,2 szyberdachy,komfort podrozowania często trasa Przemyśl-Hamburg prawie 1300km zero zmęczenia UFO
AUTO PONADCZASOWE
jak na takie gabaryty naprawdę super!!!
kolejne biegi wchodza gładko bez żadnych zgrzytow, stuków itp
prevkę nawet przy dużych prędkosciach prowadzi sie doskonala
do przodu,do tyłu,na boki i w niebo PANORAMA
ogladalem juz chyba wszystkie nowe vany w salonach..Producenci nowych aut powinni wziąć przykład z previi REWELKA
Z przodu klima dość dobrze,tyl troche porazka latem dzieci sie gotują,zimą zamarzają
MISTZROSTWO ŚWIATA w rodzinie jest V-KLASA,nowy sharan,t5-carravelle wymiękają,ja prowadzę zona "gania" z dzieciakami jak w salonie
jak pomykasz prevką 170km/h jeden wielki RYK,do 120km/h ok
JEDYNA WADA PREVKI nigdy nawet dokładnie nie sprawdzałem bo bym chyba ją od razu sprzedał!!ale coś za coś wole moja mega-komfortowa prevkę niż pseudo vany-gnieciuchy bez fantazji typu vw sharan w którym czujesz się jak w tanim busie a PKS-u
w dzisiejszych czasach za grosze mozna stac się właścicielem tego wspaniałego 7-os pojazdu
LUDZIE JEJ SIĘ NIC NIE DZIEJE! mam pare aut ogólnie ich nie rozpieszczam ,zapominam wymieniac na czas olej itp w previi zdarzyło sie nie wymienić płynu na zimę i co?! rozsadzilo tylko jakis wezyk a prevka dalej śmiga jak szwajcarski zegarek
j.w silnik,zawieszeniie,mechanika PERFECTO