to mój pierwszy disel,śmiałem się że to połączenie traktora i corvetty ale polubiłem go ma charakter i cug
Jak poprzednicy krótka jedynka i brak 6-tego biegu widać inżynierowie japońscy wiedzieli co robia i niech tak zostanie/rewelacja
mięciutkie milutkie bujadełko
spoko
jest ok brakuje mi troszkę podłokietnika choćby kierowcy,wystarczająca ilość schowków/wszystko w normie
bedzie
superrr,zobaczymy przy pakowaniu się na wakacje ale znając swoje zdolności pakowacza da radę no i dobrze że są relingi na dachu bo kuferek się rzuci i pomieścim...może jeszcze kilka rowerów na hak
no tutaj to tak jak pisałem traktorek z corvettą ale lubię ten odgłos i szum turbo,wcześniej miałem benzynkę corollę i nie było lepiej jest OK i w normie
duże autko to i lubi pić ale nie jest źle 7 w trasie 9 w mieście ujdzie
Długo dumałem i wybierałem między różnymi opcjami vanów jako że miałem poprzednio toyotę i NIC się nie działo to i też zdecydowałem się na toyotę co japończyk to japończyk duma samurajów,sądzę że za taką niezawodność w wydaniu niemieckim,włoskim,francuskim,koreańskim itd musiałbym zapłacić dużo więcej a i paradoksalnie nie wiem czy by się opłaciłopewnie mój mech. byłby bardziej zadowolony albo i nie bo sam mi kazał kupić toyotę żeby mieć czas robić ze złomami typu sharan,evansion.....pozdrawiam właścicieli picniców
silniczek wycieraczki padł,linka od klapy tylnej też reszta superr a i naprawa tych tzw drobiazgów to groszowa sprawa
nima!!!
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 D 90KM 66kW