Ocena kierowcy - Toyota Hiace IV

Silnik 2.4 TD 116KM 85kW
Rok produkcji 1995
Okres użytkowania: ponad 6 lat
Toyota Hiace IV 2.4 TD 116KM 85kW 1995-2004 - Oceń swoje auto
Silnik : 2,4 D 70 kucykow a ciagnie. good! djgiani@vp.pl prosze o maila na temat Hiace. chetnie pogadam:)
Karoseria : w moim samochodzie to korozja;/ jedyny -
Dla mnie extra!! polecam naprawde goraco. ja jestem zakochany:)
Dla mnie bomba. Na trasie wymiatam. niby tylko 70 koników ale dają czadu i co najwazniejsze daja rade. 130 mozna bez problemu:)
Jak na ponad 10 letnie auto skrzynia idzie elegancko:) czasem skrzypi przy wlaczniu. Ale jest OK
Mi sie go dobrze prowadzi. Mam porownanie do innych dostawczakow. Wypada na ich tle zadowalajaco
poprostu dobra. Bywa ze przeszkadza slupek. Ale czasami tylko
Moim zdaniem jest wzorowa. Naprawde wszystko sie robi intuicyjnie. I co najlepsze nie ma momentow ze chcac wlaczyc migac np wlaczysz dlugie:)
zima podczas mrozu. Odpalam ją, daje jej ze 5 minut. Ruszam i po jakis 2-3 km mam juz w aucie cieplutko. naprawde wydajnie. Fajne opcje nawiewu
2 osoby ok. ale trzecia po srodku gorzej;/ Ale zazwyczaj jezdze sam wiec dla mnie bomba (z punktu widzenia kierowcy)
Oj w tych rocznikach siedzi sie na silniku, nie ma cudow, najciszej nie jest ale mozna przywyknac. Za to ma sie wieksza przesrzen ladunkową od konkurentow:)
Jedziesz oszczednie to mozna naprawde spalic w granicach nawet 8,5 na trasie. nie narzekam
Placisz owszem nei malo, ale otrzymujesz niezawodnosc i jakosc ktora sie zwroci. gwarantuje. z nadwyzka:)
super. maly mankament to swiatelko na pace. czasem sie nie gasi jak sa zamkniete drzwi. ale to przychodzi z wiekiem:) nic takiego
257 tys i nic. wymiana oleju, leje benzyne i plyn do spryskiwaczy i jazda. nic sie nie dzieje. Oczywiscie nie mowie tu o czesciach ktore co jakis czas trzeba wymienic (podwozie). niestety Polskie drogi jakie sa takie sa;/

On - zużycie paliwa dla silnika 2.4 TD 116KM 85kW [l/100km]

9,3