jesli van to chyba tylko ten,trzeba jezdzic do 90km/h to bedzie palil w normie,przy 12okm/h spala 12
ja posiadam rocznik 98 ale mam jeszcze w nim stary silnik 75km...traktorek ktory tylko chodzi i chce diesla i tyle.....bezobslugowy jest ten silnik
skrzynka dobrze chodzi bardzo
super latwo sie prowadzi.....
mam szybe z tylu takze lusterko wsteczne jest i jest ok
ten samochod jest tak prosty ze nawet slepy go pojmie po sekundzie,wszystko jest pod reka....jest bardzo spartansko wyposazony ale to dostawczak a nie limuzyna
super
3 miejsca z przodu,osoba bedaca w srodku ma problem z nogami bo jest schowek wystajacy
no tutaj gorzej,glosno bardzo,szczegolnie na pusto
moja toyotka pali okolo 10 litrow,mieszkam poza miastem wiec w miescie nie wiem....
tani jak barszcz....98 rok za 1000 euro
tutaj to po prostu hit....mam dopiero rok ale wyminilem zarowke-pozycje....auto ma naklejke made in japan,wszystkie podzespoly sa toyoty,nawet paski alternatora sa jeszcze oryginalne,w ogole jest to tak prosty van ze chyba sie nie popsuje:)....w porownianiu do transita to duzo,duzo,duzo lepiej...a transit byl 5 lat mlodszy.Te auta sie nie psuja a jak psuja to rzadko bardzo,moj mechanik powiedzial ze jak bede chcial sprzedac to zadzwoni na POLICJE!!!!
nic takiego w zyciu nie slyszalem,u mnie na wsi takich toyot jest 6 albo 7 i tylko jeden znajomy mi mowil ze padl mu rozreusznik....mieszkam w Irlandii i tych vanow jest tutaj pelno....i nikt nie powie zlego slowa
- zużycie paliwa dla silnika 2.4 TD 116KM 85kW