Lata kiedy to aut nie było Toyota je oferowała i tylko dlatego się skusiłem i co mogę powiedzieć o marce Toyota ?? Corolla to kwintesencja przeciętności jedyna zaleta to niskie spalanie w mieście i to tyle zalet . Fatalne wyciszenie materiały wykończeniowe raczej słabe a nawet kiepskie ( fotel kierowcy tapicerka - reklamacja wymiana na nowe po roku reklamacja tapicerki i stelaża wymiana na nowy - reklamacji było więcej na inne podzespoły ) multimedia to żart przed epokowe działają umolnie a nawet jak działają to tak ze się odechciewa , mapy tak stare ze trasy które są od 1,5 roku nie są uwzględnione . Korozja ja zignorowałem nic nie robiłem przecież to mit bajka złośliwych ludzi teraz jak sprzedawałem ludzie palcem mi pokazywali co mam pod autem , zdziwiony byłem nie raczej przerażony widokiem przecież to ma 3 lata i takie rzeczy . Ogólnie jeśli masz TAXI to idealne aut jak kochasz rodzinę to omijaj to z daleka .
Zaleta spalanie miasto
Wyje wyj wyje i ulga cisza na chwilę
tragedia
I tu bajki o Toyocie odchodzą w niepamięć 9 reklamacji Fotel 2x " tablet " raz naprawiany i z czasem wymiana, 3- krotnie auto nie odpalało laweta !!!!!!!!! Usterka elektroniki silnika czy czegoś tam .
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Hybrid Dynamic Force 184KM 135kW