Przeniesienie napędu
: Bardzo wygodny w użytkowaniu zespół napedowy
Samochód niby fajny, ale do miasta za niski a na dłuższe trasy autostradowe za głośny.
Jak dla mnie wystarczająco żwawy i oszczędny. Spora pojemność jak na dzisiejsze standardy. Niestety nie wyciszony.
Duża wygoda, działa bez zarzutu.
Nie doświadczyłem żadnych problemów, działa pewnie i precyzyjnie.
Nic nie skrzypi. Wydaje się, że jest OK.
Tu odczuwałem dyskomfort, obserwowanie sygnalizacji świetlnej czy przechodniów ciut bardziej utrudnione w porównaniu do poprzednio używanych samochodów.
Szału nie ma. Miniaturowe przyciski, brak miejsca na okulary, cyrkulacja nie wyróżniona, chwilę trwa zanim się zauważy.
Ogrzewanie OK, ale wentylacja „zaśmierdza” się szybciej niż w poprzednio używanych samochodach (ten sam budżet).
Przeciętnie w tej klasie. Podróżuje się wygodnie, choć wsiada się „jak do piwnicy”, trochę ciasno.
Ten samochód nie ma wyciszenia, słychać szumy wiatru, opon, buczenie silnika, kamyki uderzające o nadkola… pod tym kątem najgorsze auto jakim jeździłem w tym budżecie.
Dość oszczędny (o ile ktoś nie szaleje na autostradzie).
Jakość jest OK o ile ktoś jest świadomy: wysokiego poziomu hałasu i dość niskiego zawieszenia (uwaga na krawężniki i nierówne nawierzchnie)
Poza niezbyt dobrze działająca wycieraczką w nowym aucie, żadnych problemów przez 90000km.
Żadnych problemów przez 90000km.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 Hybrid 122KM 90kW