Auto wykonane porządnie ale można znaleźć rękę księgowego. Jest to samochód do bez problemowego przemieszczania się a nie do wyścigów. Układ jezdny i charakterystyka silnika pozwala oczywiście na szybką jazdę tylko po co ? To jest mała limuzyna a prestiż nie lubi pośpiechu. Wygodny i przestrzenny, dobre wyposażenie / wersja komfort /, bagażnik pozwala zapakować rodzinę 2+2 z wielkim spokojem. Jeśli nie masz ciężkiej nogi to 6.8l/100km jest normą. Bajerów i gadżetów na pokładzie sporo. Jedne bardzo pomocne inne dobrze, że są. :) szybko to człowiek może ogarnąć. Bardzo cieszy mnie kamera cofania ułatwia parkowanie i cofanie na ciasnych parkingach. Wcześniej czytałem opinie, że to samochód zabawka hmm, jest to już mój kolejny nowy pojazd ale wcale tak tego nie odbieram. Jeśli jeździło się markami premium to poprzeczka została wysoko zawieszona ale ta Toyota to klasa niższa średnia i należy w tej grupie czynić porównania. Osobiście mnie ta Corolla bardzo odpowiada jednak polecam jazdę próbną bo wydatek jest spory a każdy oczekuje czegoś innego.
Wolnossący bez turbo ale daje radę. Można spokojnie jeździć i wyprzedzać. Prosta budowa, łańcuch, MPI , bez dwumasy i GPF-u
Precyzja , ideał
Komfort i jeszcze raz komfort ale czujesz auto tak jak trzeba
Ładna podoba się ludziom, Długo będzie cieszyć oko
Bez problemu. Dodatkowo kamera cofania super!
Wszystko pod ręką. Jest jednak wystający tablet z deski rozdzielczej który trochę burzy jej porządek. Po kilku godzinach jazdy doceniasz że tam jest i możesz spokojnie sięgnąć ręką do wyświetlacza
Działa ok
Full miejsca a mały nie jestem
Trochę głośno. Taki urok auta. Dużo zależ od ogumienia im wyższej klasy tym lepiej/ciszej
Porównywalnie Golf, Astra, Nissan, Volvo takie min. miałem to mam porównanie
Akceptowalna