Bardzo przyjemny dźwięk silnika i niezawodna praca. Niestety powyżej 3000 obrotów zaczyna być słyszalna ;-)
Pracuje miękko, tak jak powinna
Słyszałem wiele opinii, że corolla ma za miękkie zawieszenie. Przyznam się szczerze, że nie rozumiem tych oceniających. Zawieszenie jest doskonałe, miękkie - samochód płynie a nie skacze bądź galopuje - o to przecież chodzi, nieprawdaż?
Tylna szyba ma tendencję do szybkiego parowania, poza tym doskonałość.
Tak jak powinno być a nawet więcej :-)
bardzo pozytywnie, choc tylnia szyba czasem męczy :-)
dla kierowcy i pasażera pięknie i idealnie, dla siedzących z tyłu ok, w miarę bardzo dobrze
Dla mnie bomba !!! Stawiam każdą corollę w temacie trzeszczących plastików w europejskich g. przeciwko corolli !!! Samochodzik do słuchania muzyki doskonały.
6,8 pln/100 km w cyklu mieszanym
Jakośc maxymalna, cena średnia - wypada na korzyść samochodu. Drugim samochodem będzie również corolla.
114000 - wymiana piasty tylniej z łożyskiem (integralna wymiana w modelu z abs - piasta z łożyskiem), wymiana osłon drążków stabilizatora (gumeczki za 15 pln). Wszystko chodzi jak w nóweczce - polecam
kiedyś miałem fiata cinquecento, he he he. Toyota zabija wszystkie samochody pewnościa , płynnością w prowadzeniu i niezawodnością.