zakochalem sie i mimo ze sie przesiadam w inna marke - zawsze bede tesknil za żabą i zawsze je wpuszczal na skrzyzowaniach.
Przy wysokich obrotach bradzo elastyczny i silny - idealny na miasto
po 5 lata - biegi zaczely haczyć. dwa razy spalona tarcza biegow ale Ja nie potrafie pracowac sprzeglem.
Super zawieszenie - idealnie trzyma sie drogi, na zakretach sie nie przechyla. testowalem kilka samochod i nic lepszego jezeli chodzi o zawieszenie i wlasciwosci jezdne nie widzialem.
Problem jest z lacznikiem stabilizatorow - ktore sie szybko zuuzywaja - ale koszt wymiany jest minimalny.
Co trzeba widziec to sie widzi i jest OK
Pierwsze wrazenie jak przesiadlem sie z WV to poczucie ze wsiadlem do zabawki. plastikowo, pstrokato, wrazenie delikatnoswci. jednak z czasem okazalo sie to bardzo mylne. super rozmieszczeenie wlacznikow i super wytrzymalosc. W WV zaczely mi odkrecac sie srubki w drzwiach - w Tojocie nie mam zadnych problemow
Glosna i male nawiewy, nie mam klimy i niestety to odczuwam.
z przodu jest OK z tylu troche nisko dla pasazerow. Ale bagaznik taki ze spokojnie mozna tam przewieźć 6 pasażera.
przy duzych predkosciach jest jest kiepsko. ale przy spokojnej jezdzie jest super i przyjemnie.
przestalem liczyc niestety - po prostu porftel tego nie wymaga - od kilku lat nas talej trasie z ta samą czestotliwoscia odwiedzam stacje benzynowa i nic sie nie zmienia. ciagle tyle samo wlewam.
poza koniecznym z racji wieku i przebiegu rzeczami nic mnie nie zaskoczylo, nic nie odpadlo.
ps. gumy wokól refrektorow - ale mozna bez nich jezdzic.
tarcza skrzyni biegow