: jego chyba naprawdę legendarna niezawodnośc i bezawaryjnośc
nie ma samochodów idealnych ale w tej klasie średniego auta rodzinnego Rolce dużo nie brakuje za jej niezawodnośc, niskie spalanie,całkiem spory bagażnik, wysoką jakośc wykończenia i spasowania wnętrza choc na pewno w innych kategoriach są lepsi ale w tych czasach wiadomo na co patrzą głównie kierowcy...
No i uwiódł mnie ten niepowtarzalny wygląd Rolki pewno dla wielu brzydki ale nie dla mnie...
troszke słaby przy pelnym obciążeniu ale przy tej pojemnosci silnika i masie własnej raczej bez konkurencji;pokażcie mi lepszego \'europejczyka\'
ten nieszczęsny wsteczny a po za tym bajka zmiany jak w dżojstiku
Dla mnie doskonały choc może nie jestem może ekspertem w motoryzacji ale kilkoma innymi markami miałem przyjemnośc
wiadomo trzeba uważac na tył ale można się przyzwyczaic..
wszystko pod ręka więc czego chciec wiecej
odczuwalny brak klimy ale nawiewy dają radę choc są niewielkich rozmiarów chyba pod niskich Japończyków
z tyłu wiadomo nie za ciekawie szczególnie dla pasażera w środku ale ja z reguły prowadzę
przy prędkości powyżej 120km/h jest głośno ale staram sie nie przekraczac
na razie odpukac po prostu bajka i to był głowny powód dla którego kupilem to auto;jeśli trafi sie na dobrze utrzymany egzemplarz o przyzwoitym przebiegu po prostu nie wiesz ze masz auto; tylko lac lac i lac no i wymiany eksploatacyjne oczywiście;spalanie również bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło
Pomimo tego że dobre egzemplarze są naprawdę w cenie ale uważam że kwestia dołożenia kilku tysięcy w perspektywie czasu naprawdę się opłaci choc wiem że nie każdy ma taką sposobnośc
co to takiego???????
co to takiego??????????