jeśli miał bym kupić jescze raz kupił bym własnie corollę, lub innego japończyka
to tylko 1,3 więc nie można żądać żeczy niemożliwych lubi wyższe obroty między 3 a 4 tyś/min
biegi wchodzą bez probvlemów skrzynia w miarę elesrtyczna, czasami problem ze wstecznym
narazie zrobiłem 4 tyś km i jest ok dobrze się trzyma drogi choć jest trochę za miękki jak na większe prędkości po zakretach
z przodu troszeczkę ograniczają słupki, dla nie wprawionych kierowców jak moja dziewczyna cofanie to nie lada gradka ze wzgledu na wysokie położenie tylnej szyby w stosunku do pola widzeie kierowcy. ja cofię po lusterkach i nie mam problemu.
doskonała..... lecz jeżeli chodzi o wyciągmięcie koła zapasowego i lewarka no to chwilke się trzeba napocić
bardzo szybko się nagrzewa nie mam problemów z parowniem szyb w czasie desczu
przód super z tyłu jeżeli na przednim siedzeniu jest ktoś wysoki no to przy dłuższej trasie odczuc można ciasnotę
mogło by byc bardziej wyciszone
w porównaniu do innych ocen to cakiem całkiem w granicach 7l/100km nie wiele więcej od malucha :))
cena nie całe 10 tyś za taką kase takie auto (mażenie)
nie miałem żednych problemów z drobiazgami
np kupiłem samochód z wadą silnika był wypalony zawór zrobiłem głowicę ale zaczął brać olej (1l/1000km)więc zmieniem silnik na kupiony na allegro po przejechaniu 1000km nie zaobserwowałem brania oleju- japończyków się nie remontuje (moja rada)
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V XLi 75KM 55kW