swietne auto o bardzo dynamicznym silniku, leciutkie, dobre dla mlodego czlowieka sprawgnionego sportowych przezyc, jak i dla tatusia z rodzinka na karku, na pewno mozna na nim polegac
super silniczek, przyspiesza jak rasowa sportowka, elastyczny (mozna ruszyc z 3 bez proeblemu), bez zadnych awarii
skrzynia slabo bo bardzo brakuje 6 biegu, przy 120 km/h ma juz 3 tys obr az sie prosi zeby w dluzszej trasie wrzucic ta szostke
wspomaganie spisuje sie na medal, jedyne co mi przeszkadza to ze troche sciaga na prawo (co roku mowie w toyocie zeby zrobili i nic)
przod spoko, tyl- troche mala szyba jak sie wyczuje autko to nie ma problemu ale trzeba sie przyzwyczaic
tu nie jest tak zle ale brakuje roznych schowkow czy uchwytow na kubki
kliamtyzacja chodzi bez zastrzezen (jeszcze jej nigdy nie wylaczalem)
4 osoby jada bardzo wygodnie, w 5 juz jest malo miejsca z tylu, tym bardziej ze posrodku jest wybrzuszenie co wplywa na komfort osoby tam siedzacej
wyciszenie cieniutkie co slychac na prawde przy wyzszych predkosciach
moj z klima i wysrubowanym silnikiem pali srednio 10 l czesci bardzo drogie ale jak ktos nie stuknie to nie ma sie o co martwic trzeba tylko 400-600 zl zostawic raz do roku w serwisie i to tyle jesli chodzi o wydatki
ocena 5 bo nie wiem czy mozna kupic cos lepszego za ta cene
wymieniam tylko wycieraczki co jakis czas i plyn do spryskiwaczy
jest niezawodna, wiem ze zawsze moge na niej polegac ;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V GLi 114KM 84kW