: Nie do zajechania. Gdybym miał czas mogę założyć się żeby przejechał z pół miliona bez większych napraw.
Jest to mój pierwszy samochód. Choć wieloma jeździłem od limuzyn przez SUVY ,vany,do miejskich autek. Tu jest naprawdę dobrze. Nie grzeszy urodą ani designem lecz wszystko jest poprawne i niezawodne. Nie dużo pali. Fakt można wybrac golfa 3 w tej cenie ale mi osobiscie szkoda czasu na przebywanie w warsztatach. SPRAWDZONA KONSTRUKCJA.
Jeżdżę głownie samemu więc nie narzekam. Lecz kiedy mam 4 pasażerów to jest już gorzej. Elastyczność pozostawia wiele do życzenia. Za to odwzajemnia się bezawaryjnością. Zrobiłem ok.15tys.km i żadnych napraw. Wymiana rozrządu (asekuracyjnie) oleje filtry. Nic tylko lać paliwo i jeździć.
Dałbym doskonale gdyby nie fakt, że wsteczny czasem lubi sobie zgrzytnąć. Poza tym prawidłowo.
Dla mnie jest dobrze:)Nie można narzekać jest tak jak na tą klasę samochodu powinno być.
Dla mnie bardzo dobra. Mały samochód widać wszystko z każdej strony.
Jak na samochód wyprodukowany w kraju kwitnącej wiśni. Wszystko na swoim miejscu. Materiały , może i twarde ale dobrze spasowane, nic nie skrzypi.Nawet po 155 kkm wszystko w dobrym stanie.
Mam 185cm wzrostu kiedy usiąde wygodnie to za mną nie usiądzie nikt wygodnie chyba że dziecko. Ale to mały miejski hatchback.
Przy 100km/h już słychać sporo w kabinie. Ale dlatego mam dobre audio które maskuje tą niedogodność.
Myślę, że na benzynę nie jest najgorzej. Średnio pali mi około 7.2 l/100km. Nie patrze na żaden economizer. 7.5/6.4
Wszystko OK. Dobry egzemplaż w granicach 5.600-6.500zł. Warto tyle zapłacić.
Nic się niedzieje jak narazie.I oby tak dalej.
Nic poważnego sie nie działo. Tylko blacharka troche nad szybą rdza ładnie brała. Ale teraz wszystko SI.
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 16V XLi 88KM 65kW