Ocena kierowcy - Toyota Corolla VII Hatchback

afocopy@wp.pl, 19 lat temu
Silnik 1.3 16V XLi 75KM 55kW
Rok produkcji 1995
Toyota Corolla VII Hatchback 1.3 16V XLi 75KM 55kW 1995-1997 - Oceń swoje auto
Bardzo fajny samochód szkoda ze musze sprzedać -zamiana na toyote carine kombi Gdyby ktoś mial carine na zamiane albo chciał kupić moja corolle 0 501 671 999
Swietny silnik nie do zajechania gaz mu nie szkodzi wręcz przeciwnie Olej co 10000 Swiece Denso albo NGK co 15000 i nie ma żadnych problemów Ekonomiczny 8L gazu
Fajnie pracuje biegi pewnie bez kombinowania dzwignia Jak jest zimno wsteczny ciężej wchodz
Przez 100 tys jakie przejechałem amortyzatory komplet ale generalnie bardzo dobrze trzeba uważać na wysokie krawężniki i dziury w naszych drogach
OK
Wszystko pod ręką
W zimie cieplutko w lecie dobrze dmucha OK
Mam 185 cm wzrostu i pomimo że to japoński samochód jeżdzi sie bardzo wygodnie Przerośniety Japończyk(165 cm wzrostu) tez sobie fotel ustawi :)
Powyżej 130/h głośno ale ja jeżdze max 110/h więc nie mam problemu
8L/100 km gazu mówi samo za siebie Szerooookim łukiem omijać ASO Najlepiej znależć sobie jakiegos "normalnego" zaufanego mechanika
Pod warunkiem kozystania z serwisow oferujacych normalne ceny to jest to tani samochód
Nigdy mnie nie zawiodła
Brak problemów Jedyne to totalna nuda wsiadasz odpalasz jedziesz i tak w kółko ale mi to nie przeszkadza

LPG - zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V XLi 75KM 55kW [l/100km]

8,9