Bardzo fajne autko dla ludzi, którzy chcą mieć bezawaryjny pojazd. W dodatku dobra cena i jak na tamte czasy bardzo fajne wyposażenie.
POLECAM GORĄCO
Silnik pracuje bardzo fajnie, na biegu jałowym jak obroty spadają do 800/minutę to już praktycznie silnika nie słychac, czuć tylko lekką wibrację. Silnik jest bardzo elastyczny, niestety przyśpiesza dopiero od 3tyś obrotów ale wiadomo to jest 16 V.
Powiedziałbym tylko japońska precyzja, gdyby nie czasami haczący bieg wsteczny.
Ogólnie biegi mają dobrą długość i bardzo dobrze i precyzyjnie wskakują.
bez żadnych zastrzeżeń
Widoczność z przodu i z boku bardzo dobra, niestety to wszystko psuje tył, który jest mocno podniesiony do góry, natomiast mamy tutaj większy bagażnik - coś kosztem czegoś.
powiedziałbym że jest wzorowa - deska ma bardzo fajny kształt jak na tamte lata i w dodatku liczba przycisków ograniczona do minimum bez zbędnych bajerów.
Bardzo wydajny układ wentylacji i ogrzewania, na wyższych biegach już trochu głośny
4 osoby i wszyscy zadowoleni!
słaba strona auta. Silnik powyżej 3tyś obrotów już bardzo słyszalny w kabinie. A auto przy prędkości ponad 100km/h także głośne w środku.
Na trasie auto naprawdę mało pali ale tylko przy 100km/h natomiast w mieście spalanie jest wyższe, lecz znośne.
Uważam że cena tego auta do jakości i wyposażenia jest super. Naprawdę polecam, myślę że ani Golfa Ani Polo nie kupi się w takiej cenie z takim wyposażeniem.
Z drobiazgów to przepaliła mi się jedna żarówka postojowa i to by było na tyle.
Pojechałem autem do UK i z powrotem, auto jeździ ciągle po Polsce, w sumie mam go ponad rok zrobiłem 18tyś km i .....i nic.
Wymieniłem klocki olej płyny i przez polskie ulice tulejki na tylnym stabilizatorze.
REWELACJA.
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V XLi 75KM 55kW