Oceny Toyota Corolla VI Sedan 1.3 i 75KM 55kW 1989-1992

Najnowsze oceny Toyota Corolla VI Sedan 1.3 i 75KM 55kW 1989-1992

4,1
~Hubert sbros@wp.pl
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Jak dla mnie super. Mały silnik w wielkim aucie. To ne rakieta ale jak się rozpędzi 80-90 km/h można jechać i jechać. Szybciej też pojedzie, sprawdzałem. Oczywiście rdza na tyłach progów, małe pęcherzyki w okolicy okien.
4,4
~toko66@poczta.onet.pl
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
AUTO KUPIONE OD 1 WŁAŚCICIELA,CAŁY CZAS SERWISOWANE W ASO. Z OBAWĄ ZGŁOSIŁEM AUTO DO PRZEGLĄDU PATRZĄC NA OPINIE NA TEMAT KOSZTÓW. EFEKT ? KOSZTY PORÓWYWALNE NP. Z SKODĄ FELICIĄ. FAKTEM JEST TEZA ŻE AUTO WYMAGA OPIEKI SERWISU . A OKAŻE NAM WDZIĘCZNOŚĆ ZA WYMIANĘ DROBNYCH CZĘŚCI I BEZAWARYJNĄ JAZDĄ.
~hydrant@tlen.pl
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Szczerze powiem że to pierwsze auto w którym od 7 lat niewymieniałem układu wydechowego (Układ oryginalny ASO) Dla porównania dodam że znajomy w meganie z 96r wymieniał 11 razy.
~r2
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
przesiadłem się z nowego ´koreańczyka´ na starszego ´japończyka´ - TOYOTA to jest to !!!
~kora
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
bede miała to autko jeszcze dobre 5 lat, aż szkoda je sprzedać, mna niską wartość rynkową,
~arelek
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
w zasadzie bezawaryjne autko, nienajdroższe, a co najważniejsze bardzooooooooooo ekonomiczne, co przy dzisiejszych cenach paliwa jest bardzo ważne
3,7
~jkordecki@wp.pl
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Tak jak inni stwierdzam że przy prędkości powyżej 100 km/h powstają dokuczliwe hałas głośnej pracy silnika.
3,9
~KamilB kbryk@poland.com
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Uwazam ze jest to bardzo dobry samochod chociaz moglby byc o 15cm dluzszy.Ale wrazenia z jazdy niesamowite, szczegolnie ze jest to niewielki silnik ale wiele potrafi (11,7s 0-100km/h)
3,7
~invalid@tlen.pl
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Silnik b.cichy, przyspieszenie dobre jak na tę pojemność (Silnik)
4,6
~Sławek
Sedan 1.3 i 75KM 55kW
Podobno te wersje miały do siebie ponadnormatywne zużycie oleju dlatego to usprawiedliwia moje auto. (Silnik)
Toyota Corolla VI Sedan