Oceny Toyota Corolla VI Hatchback 1.8 D 64KM 47kW 1987-1992

Najnowsze oceny Toyota Corolla VI Hatchback 1.8 D 64KM 47kW 1987-1992

4,2
~Mariusz
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
POLECAM! Samochód spisywał się rewelacyjnie i niezawodnie a co ważne mało pali nawet jak na ciężko nogę. Sprzedałem go bo blachy się posypały i zamieniłem na golfa III z 93 roku. Mogę tylko powiedzieć "zamienił stryjek siekierkę na kijek". Daleko Niemcom do Japończyków.
~fuga
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
auto choć może troszeczke toporne kształtem i wyposażeniem, to jednak niezawodne pomimo wieku. Fakt, że przez 15 lat uzytkowania było sprawne i nie wymagało napraw i wszystko wskazuje, że nadal tak będzie świadczy znakomicie o tym samochodzie. Do tego niskie zużycie paliwa. Nie jest to auto do przyśpieszeń i rajdów ulicznych.
4,7
~elmark@domek.pl
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
W przypadku mojego egzemplarza to daj Boże żeby tak dalej, nie ma na co narzekać, jest bardzo oszczędna - zużycie średnie 5,4l/100 km, żadnych kłopotów z zapalaniem zimą przy temp. -25 C, latem nawiew też nie najgoszy - czyli S U P E R ! ! !
4,9
~pierr88@poczta.fm
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
Jestem naprawdę zadowolony z Toyoty, nastepne moje auto to też bedzie Toyota i naturalnie diesel. Polecam ten samochód wszystkim co chcą jedzić po świecie a nie po servisach...Toyota to jest to...
~rat
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
Cóż można chcieć więcej 4,5l100km.Minusem jest cena części zamiennych,ale to auto psuje się niesamowicie rzadko(w moim przypadku brak poważnych usterek).
~lukasz
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
w upalne dni problem, w zimie grzeje super po 5 minutach jazdy (Wentylacja i ogrzewanie)

Usterki Toyota Corolla VI

Liczba wpisów: 5

Toyota Corolla VI – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Adam. Jasic@poczta.fm
Hatchback 1.8 D 64KM 47kW
skrzynia pracuje bardzo dobrze, biegi zmienia się bez problemu (Skrzynia biegów)
4,4
~krzysztof.c