Oceny Toyota Corolla VI Hatchback 1.3 75KM 55kW 1987-1990

Najnowsze oceny Toyota Corolla VI Hatchback 1.3 75KM 55kW 1987-1990

4,7
~Thomasso
Hatchback 1.3 75KM 55kW
Kupiony spontanicznie z miłości do marki (w rodzinie od 10 lat bezawaryjnie jeździ E12 w kombi) i klasyki. Całokształt oceniam wysoko, środek trąci myszką, ale dla konesera to raczej frajda niż przeszkoda. Dobra widoczność. Komfort jazdy, jak na takie małe auto, oceniam wysoko. Wszystko intuicyjne, nie trzeba się zastanawiać co do czego - masz włącznik, PSTRYK i włączone, PSTRYK i wyłączone. Fotele wygodne, spokojnie w dłuższą podróż można...
4,2
~asdlik@wp.pl
Hatchback 1.3 75KM 55kW
jeśli znajdziesz zadbana toyotę z rozsądnym przebiegiem, to bierz w ciemno.konkurencje klasową i wiekową bije na głowę. dla przykładu: ma lepsze osiągi od golfa mk2 1.6 i na pewno rzadziej się psuję.
4,5
~jasiekhujdus@wp.pl
Hatchback 1.3 75KM 55kW
Jeżdżę moją Toyotką od 1997r.pod maskę zaglądam tylko w celu uzupełnienia lub wymiany płynow(olej,chłodnica czy spryskiwacz).Nigdy mnie nie zawiodła czy mróz czy upał zawsze jest tak samo niezawodna.W każdej chwili mogę wsiadać i jechać w każdy zakatek Europy i wiem że mnie dowiezie.Każdemu życzę tak sprawnego samochodu (mimo 22lat) jakim jest moja Corolla.
4,6
~syrop20
Hatchback 1.3 75KM 55kW
kupiłem dośc sceptycznie ten model ale... Pokochałem to auto! jego niezawodnosc, wdzięcznosc, wygląd... i już wiem że napewno go nie sprzedam! drugiej takiej okazji jak ten model nie znajdę. Moja Cristal dokończy u mnie swych dni i gdy już wszystko się posypie, silnik zatrze - oddam ją na naprawdę zasłużony odpoczynek. nie wcześniej.
3,9
~porobertuk@gmail.com
Hatchback 1.3 75KM 55kW
Jestem zadowolony; autko bardzo przyjemne w użytkowaniu. Na dodatek jest nawet - subiektywnie - ładne;-)
4,5
~tomek stu
Hatchback 1.3 75KM 55kW
autko mało awaryjne,do tej pory żadnej poważniejszej awarii, przy regularnej wymianie podstawowych elementów eksploatacyjnych można długo jeżdzić (280000 km)w ciągłym uzytkowaniu

Usterki Toyota Corolla VI

Liczba wpisów: 5

Toyota Corolla VI – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,2
~m.wojtukiewicz@espersen.pl
Hatchback 1.3 75KM 55kW
bardzo wysoka ocena mimo ewentualnych kosztów naprawy lub remontu (jak dotąd nie wystąpiły) i dużego apetytu na paliwo w okresie zimowym (przy automatycznym ssaniu).
4,8
~Robert Jaszczuk
4,3
~jasiekhujdus@wp.pl
Hatchback 1.3 75KM 55kW
Jeżdżę moją Tojotą już 12 lat NIGDY! mnie nie zawiodła,nie stałem na awaryjnych z otwartą maską. (Silnik)
4,7
~Bartek