Auto godne polecenia o niezłych osiagach , dobrym komforcie podróżowania, przedeszystkim bezawaryjne (to moja 2 Toyota) zreszta wystarczy zobaczyć na raporty TUV -Corolla zawsze jest w czołówce, do tego 3 lata gwarancji i zawsze BEZSTRESOWA eksploatacja ..czego zycze wszystkim
Jak na tą pojemnośc SUPER. Odlot powyżej 3500 rpm. Polecam zalaniem PB98. No i te zmienne fazy rozrządu ! zapomniałem co to dzwonienie zaworów
czasmi haczy wstrczny
Trzyma sie jak przyklejona, pewnie pokonuje zakrety. Dobre tłumienie wstzasów i nierówności
nie mam większych zastzreżeń
Wszystko tam gdzie powinno być. Przełaaczniki intuicyjne i proste w uzyciu
Parują szyby przy duzej wilgotności powietrza..ale w g mnie to świadczy o sczelnosci samochodu
mam 187 cm i nie narzekam, z tyłu nie jechałem ale pasazerowie nie narzeklai
powyżej 4000 rpm lub 120 km/h robi sie głosniej ale dla mnie to nie wada bo gang silnika robi sie rasowy :)
w lecie po scisłym centrum(Kraków) 8,5, w zimie ponad 9 na trasie przy spokojnej jezdzie Nowy Targ-Kraków udało mi sie zejśc na 4,9
zawsze chciało by sie taniej kupić
Naprawdę nic
Mam Sedana (turcja) i wydawac by sie mogło że.... no własnie a tu NIC aż nudno - otwieram czasmi maskę silnika wytrzeć kurz i dolac płynu do spryskiwaczy albo dla bajery sprawdzić olej
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 97KM 71kW