Oceny Toyota Corolla IX (E12) Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW 2001-2009

Podsumowanie 22 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Toyota Corolla IX (E12) Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW 2001-2009 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 22 ocen
83%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Toyota Corolla IX (E12) Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW 2001-2009

4,1
~Rafik.
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Mam prawie 3 lata i ponad 60 tyś przejechane. Autko ani wyglądem ani osiągami nie powala, napewno niezawodna, wymieniłem przeciekający bak oraz poprawiłem skorodowany próg, dużym minusem jest korozja podwozia. Jest raczej autem do spokojnej jazdy, zawieszenie nie jest przystosowane w mej ocenie do szybkiego pokonywania zakrętów ponieważ dziwnie potrafi zachować się -można wystraszyć się i popełnić błąd. Spalanie raczej wysokie jak na takie...
4,3
~Sebo
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Autem. Jeżdżę od 2010 roku nastukane 340tysi org. Generalnie mimo że auto w tym roku będzie pełnoletnie sprawuje się ok. Do tej pory wymieniłem klocki plus tarcze textar komplet akumulator dwa razy rozrząd oleje plus filtry co 15tys km ostatnio polos bo poszedł przegub wew i wibrowalo autem poza tym chyba nic żadnych świec w silniki nic nie grzebalem leje dobre paliwo i jeździ podkreślam org Japończyk...
3,6
~Robert
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Zakupiłem auto gdy miało już 10 lat , Zasadniczo przez 4 lata nic się nie działo, co roku standardowe wymiany oleju , filtrów. Dodatkowo wymiana łącznika i paru żarówek w konsoli. rok 2017 nie był już tak "miły" auto zaczęło brać olej... gorzej odpalać mimo wymiany akumulatora i świec.
4,3
~Wojtek
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
W zasadzie nie ma się "do czego przyczepić". Wszystko działa bez problemów, brak poważniejszych awarii. Auto ekonomiczne.
~Janusz
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
mam ja 1,5 roku i poza wymianą niezbędnych rzeczy jak rozrząd, oleje, filtry, klocki, sprawuje się bez zarzutu
3,3
~max
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
jest tragicznie nie dosyc ze serwis jest bardzo drogi to jeszcze auto ktore synie z ze swojej niezawodnisci ssie psuje juz mnie mikt nie przekona do tej japońskiej niezawodnosci

Toyota Corolla IX (E12) – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,7
~andrzej1000@op.pl
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Klimatyzacja automatyczna w Nowej Corolli do bani. Szyby parują i ciągle trzeba włączać osuszanie. Reszta OK.
~mirek
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Niezawodny samochód na długie lata
~Użytkownik
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Bardzo ładna praca silnikia, elastyczny i dynamiczny mimo że to tylko 90 KM turbinka robi swoje :). Jak na diesla dodatkowym plusem jest niski poziom hałasu. Jak dla mnie OK (Silnik)
4,2
~MS
Hatchback 2.0 D-4D 90KM 66kW
Samochód jest niewielki, ale o niebo lepiej przenosi niż Toyota Yaris. (Układ jezdny)
Toyota Corolla IX (E12) Hatchback