Autko super miałem poprzednio c-Maxa ( tez super autko ) silnik doskonały 181tys km i sunie cichutko na drogach elastyczność , przyspieszenie i spalanie super ( szczegulnie spalanie c max 2.0 Disel spalał o 1 litr więcej tak więc spalanie super) dobra rada nie kupować autka z niemiec wszystkie te niby doskonałe ( KNUTY ) 80% mają cofniety licznik książki serwisowe sfałszowane skąd to wiem bo 12 szt oglądałem z kolesiem z Toyoty i po 1 min stwierdzał czy te niby realistyczne jak bardzo są realistyczne!! ( 2007r ogłoszenia w Niemczech od 200 do 320 tyś km średnio a w Polsce? ) kupiłem import z Francji sam sprowadziłem malowany bok ale wole to niż 300 tyś km na liczniku a gdybym chciał idealne auto w tym kraju to bym się nie doczekał.
ta jednostka napędowa jest doskonała osiągi powalają
spalanie w normie, a pamiętać trzeba że to auto rodzinę i od czasu do czasu trzeba wsadzić rodzinę i bagaże a wtedy 1.4 czy 16 a nawet 1.8 to lipa.
letko i precyzyjnie 181 tyś i wszystko w normie
czy to miasto czy trasa auto świetnie tłumi wspaniałe polskie nierówności. zawieszenie trwałe ( koszty naprawy na przeciętnym poziomie dlatego nie należy brać śmieci z niemiec )
super
prosto i logicznie ( ciut nudno )
klimatronik doskonały
Super jadąc w Niemczech 170 cisza tylko szum opon