ogólnie wygodne i praktyczne jednak jak wspomniałem są niedociągniecia montażowe stukanie zgrzyty kiepska trakcja i u mnie dodatkowo mam problem ze wspomaganiem które działa mocniej w strnę lewą niż w prawą wskutek czego po przejechaniu pierwszych 5000km w poprzednie wakacje bolała mnie lewa ręka od "pdciągania" kierownicy a przy nachyleniu trasy bądź koleinach wręcz spycha auto w lewo (geometria jest ok dwa razy ustawiana bo od nowości była źle ustawiona) ciekawe czy ktoś miał podobny problem? serwis nie widzi problemu przynajmniej Łódzki. Podsumowując Japończyk made in Turkey to nie najlepszy związek oby to nie wyszło bokiem Toyocie !
Gdyby nie kiepski montaż który wcześniej czy później da o sobie znać auto byłoby naprawdę niezłe.ps miałem kiedyś corollę wyprodukowaną w Japoni przez 6-lat nie było problemów to zupełnie inna bajka
możę trafiłem na felerny egzemplarz ? maja ocena 3
coś zgrzyta pod maską i w serwisie nie wiedzą co ale ogólnie silnik żwawy zwłaszcza jak sę włącza turbina
biegi wchodzą trochę "ciasno"
słabe wspomaganie kierownice auto lubi myszkować po drodze,jeżdże jeszcze hondą civic i citroenem i są pod tym wzlędem lepsze
jak w vanie słabo do tył/bok
wygodnie biegi pod ręką denerwuje czujnik zapinania pasów bezp. hałasując póki się nie zapniemy
cicha
mocna strona tego modelu
dość cichy jak na diesla
drogie przeglądy i w ogóle srewis mały zasięg ze względu na mały zbiornik paliwa to cena za duże wnętrze po złożeniu foteli
cena wysoka do jakości przciętnej = rozczarowanie ocena 3
na razie nie stałem ale nie mam wielkiej frajdy z jazdym przynajmniej moim egzemplarzem za prawie 100 tys zł można liczyć na więcej
po roku jazdy czuje się że auto nie jest prawdziwym japończykiem a turkiem słabo spasowane elementy deski rozdzielczej i drzwi