Jeśli chcesz Vana kup sobie rodzinnego vana a nie pół vana pół heczbeka
Jak chcesz mieć rodzinne auto jest ok ale 116 km troszke mało zeby sie pobawić
Ok w BMW i Audi troszke bardziej precyzyjnie,
wydaje sie ze za krótki jest pierwszy bieg
Trzeba się przyzwyczaić. Yaris prowadził sie identycznie jak corolla. Zawieszenie ani sztywne ani miękkie czasami ma sie wrażenie ze auto jedzie po swojemu ;( Wspomaganie kierownicy działa zbyt ciężko szczególnie uciążliwe podczas parkowania
Do przodu jest dobra widoczność, gorzej do tyłu
Wszystko pod ręka, w słoneczny dzień nie widać informacji na wyświetlaczu komputera, ciężko dojrzeć czy jest np włączona klima, jak na standart badrzo fajnie brzmi audio
Klima działa bardzo dobrze nawet przy + 30 C mamy zimno we wnetrzu, jeżeli chodzi o ogrzewanie zimą to bardzo kiepsko, przy mrozach ciepło się robi jak dojde do pracy ok 13km
Wnętrze jest przestronne i wygodne zarówno dla pasarzerów z przodu jak i z tyłu. Bagarznik duży, drzwi bagarznika za nisko podnosza się można sobie nabić siniaka Siedziska z przodu wydaja sie za krótkie jak dla mnie (190cm wzrostu)
Nie najlepiej przy predkości ok 120 zbyt głośno(szum powietrza i silnika)
Ceny napraw?
Jak do tej pory to Piasta w kole poszła wymieniona na gwarancji, zawór EGR recylkulacji spalin, swiece zarowe i to tyle. Ceny przegladów?
NIe mam pojęcia nie robiłem przeglądów w serwisie,
Miałem gdzieś gwarancje przykład zawór egr serwis 1600zł Allegro 200zl i kto płaci tu za gwarancję?
w/w
brak