jesli akceptujesz osiagi na poziomie 8.7 do setki do 200 sie rozpedza dlugo jak moda na sukces
silik jest ok jesli dba sie o olej chyba najwaznieszja sprawa w tym samochodzie silin yamaha bierze dosyc sporo oleju niestety nie dopilnowalem stanu oleju i wymienialem panewki tak czy siak jesli kupic to tylko 192 konna wersje
skrzynia super 6 biegowa najlepszy bieg to 3 od 30 do 140 nie mialem zadnych prpblemow a jezdzilem po islandii
uklad jest super ale musza byc odp opony onaczej sa klopoty z trakcja
widonoczosc jest ok jesli ktos potrafi jezdzic i umie cofac na lusterka dla mnie idealna
wszystko pod reka ale jak jechalem 1400km to plecy nie bolaly ale nie wiedzialem jak ulozuc lewa noge i mialem klopoty z ustawieniem fotela w stosuku kierownica pedaly wygoda
idelana szybko sie nagrzewa
przestrzen dla kierowcy i pasazera idealna ale z tylu jak w ciasnym samolocie ale to nie van poza tym bagaznik i praktycznosc auta nie porownywalnie lepsza niz u konkurencji..bardziej praktyczny niz moj poprtzedni nowy passat
bylotak cicho ze wlozylem caly nowy podwojny uklad wydechowy z regulacja ..to ma byc sportowe auto:)
bajka silnik 1,8 przy mojej agresywnej jezdzie spalal bardzo malo trasa dania polska predkosc 130- 160 6,7 :)sam nie moglem w to uwierzyc srednie deptanie mocno po miescie 60% trasa 40% 8,2 ale nie oszczedzalem auta nawet po terenach islandii gdzie sie mozna domyslec jakie sa gory itd nigdy nie spalil mi wiecej niz 10 l ale nie przekraczalem 120..a jak juz to nie tak czesto :)
jakos super cena ...jak ktos ma to kupi:)
nic nie mialem
olej olej jeszcze raz olej!!!
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V VT-i 143KM 105kW