: Mimo ze to tylko 4 cylindry to jezdzic jak więksi koledzy.
: Rdewieje niestety
Układ elektryczny
: No troche Śfiruje mi podswietlenie sk.biegów
Radość z jazdy tym autem eliminuje wszystkie nie dociągnięcia. Nawet ta rdza to pikus z poruwnaniu z frajda za kółkiem.
Silnik super tylko szkoda ze ma r4 a nie v6.
Mam automata :( niestety nie zmienia biegów kiedy ja bym chciał, jak dla mnie kreci sie troche za wysoko 5100/m, ale jest rewelacyjny tryb sportowy. Przy kazdej zmianie biegów odrzuca głowe :)
Jezdzi jak po szynach. "wjedz z predkoscia 150km/h w ostry zakręt...SER YES SER" :D cytat z topgear test Focus-a
No mogło byc lepiej tył jeszcze mozna wyczuc ale przód to juz gorzej. zwłaszcza przy parkowaniu.
Mam kremowo-czarna skórke wiec jest super nie tak ponuro jak w innych modelach. Tylko zielone podświetlanie zmieniłbym na białe.Brakuje uchwytu na napoje to jest jeden minus w upalne letnie dni.
Nie moge nażekać. Bez klimy szybko sie chłodzi i nagrzeba z klimą też.
Dla kierowcy i pasażera cud miód i malina, co do pasażerów z tyłu....no coment tylko osoby do 160-165 cm wzrostu inni głową szoruja o podsufitke lub szybe.
jak pszystko pozamykane: szyby szyberdach i nie kreci sie go powyzej 4000 to nie jest zle ale jak przekroczy sie barierę 4500 i jeszcze szyber otwarty to głowa boli
yyy bez trybu sportowego (automat) bez ciskania go powyżej 4500 to jeszcze nie jest zle. W końcu to 2.2. Poza miastem super dynamicznie jadąć nie pali dużo. Ceny no jak to Toyota nie za niske ale autko warte swojej ceny.
No szału nie ma. A warto.
Uszczelka pod deklem mi sie przepalila.
ale to napewno wina poprzedniego wlasciciela.
Niestety korozja atakuje drzwi i pod tylnimi chlapaczami. Poza tym nic jeszcze mnie nie spotkało pfu pfu pfu.
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 i GT 136KM 100kW