Oceny Toyota Carina V Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW 1995-1998

Najnowsze oceny Toyota Carina V Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW 1995-1998

4,8
~Zedd
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
Bezkonkurencujne. Szkoda, że już takich nie robią... Zarówno ten model jak i poprzedni (carina II) powinne być wzorem do naśladowania jeśli chodzi o bezawaryjność. Części może są nieco droższe niż do innych marek ale ile razy trzeba odwiedzić serwis? Raz na kilka lat. Gdyby każdy miał Toyotę to mechanicy byliby bezrobotni.
4,6
~Iras
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
Ogólnie auto oceniam na bardzo udane, polecam go przede wszystkim jako auto rodzinne z powodu sporej ilości miejsca w środku.Nie polecam go ludziom którzy lubią coś grzebać/naprawiać ponieważ zanudzą sie na śmierć czekając na awarię.Moim następnym autem będzie avensis.
4,8
~Iras
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
Oceniam to autko jako bardzo przestrzonne , dobrze wyposażne , bezawaryjne i dynamiczne mysle ze ciezko by tu bylo znaleźc jakies minusy. Mam wersje kombi i jest to wspanialy rodzinny samochodzi Polecam wszystkim.
3,8
~Bartek
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
Jak trafisz dobry egzemplarz to będziesz chciał żeby Cię zawieźli nim nawet w \"ostatnią podróż\" :)
4,5
~Dave
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
4 to za mało, a 5 to odrobinę za dużo. Ale niech już będzie ta piątka.
4,9

Toyota Carina V – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,2
~marcin
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
Bezawaryjny, pali na dotyk, od ponad 100 tys jeżdżę na LPG. Nie ma wielkiej mocy, czasami jest głośny. (Silnik)
3,3
~Bart
Kombi 1.8 i 16V 107KM 79kW
W Carinie kombi taki słaby silnik to nieporozumienie. Jeżeli jadę sam i bez większego bagażu to jest jeszcze w miarę ale przy czwórce pasażerów to wyprzedzanie to prawdziwa męczarnia, trzeba się narobić i strasznie żyłować silnik, który jest totalnie pozbawiony elastyczności. (Silnik)
4,2
~ABC