: Jadę i jadę i jadę. Tylko tankuję i go myję.
nie zamięnię na inny, chyba ze toyota avensis
Silnik bardzo ładnie pracuje. Czuć przyspieszenie powyżej 4000 o/m. - między 150- do max. ciągle przyspiesza. Jest OK.
Jest OK. czasami tylko trzeba bardzej z wyczuciem wrzucać biegi.
super. pokonuję bardzo trudne odcinki i jest bardzo dobrze. Miałem vw golfa i opla astrę i co dwa miesiace musiałem wymieniać elemtny zawieszenia. Toyota od roku nie daje znaku ze chce jechac do mechanika. mimo ze to rocznik 1993, ale Japończyk. Ma oznacznie J w numerze VIN i na pewno swoje już pokazała, teraz czekam kiedy w końcu cos sie popsuje bo już sie zastanawiam jak moglem jeździć golfem i oplem i traktować naprawy jako standard eksploatacji samochodu
nic dodać, nic ująć
wszystko gdzie trzeba, versja GLi - szyber, elektryka, .. super.
w porównianiu z golfem i oplem jest rewelacja. prawie jakbym miał klimię ;) . dmuchawa wieje bardzo sprawnie, dochodzi nawet na tylnie fotele
olbrzymi samochów, wersja sedan - bagażnik wielki, miejsca dla kierowy i pasażerów pod dostatniem (mam 185 cm). jechałem ostaniu u kolegi citroenem xsara (2002r) - porażka. miejsca na przednim fotelu (mimo ze fotel odsuniety na max do tylu) mniej niz po przesunieciu przedniego fotela w Toyocie na max do przodu
jest OK. na trasie i w mieście OK. nie ma problemu z uszczelkami. Jak ktoś kupił toyotę o wypadku, to moze miec problemy z dopasowaniem uszczelek albo z przeciekającymi drzwiami. u mnie jest OK. - orygialny przebieg, wszystko udokumnetowane
np. do tej pory wymieniłem rozrząd.
w Toyocie zaplacilem 600PLN za komplet
mialem vw Golfa i tez zaplaciem 600PLN. tak ze jest OK.
sumując zakup+ewentualne naprawy+zurzucie paliwa to Toyota Carina nie ma sobie równych!!!
jest super, samochod z 1993r. , konkureci powinni sie wstydzić. jestem po przejściach z vw i oplem i wiem co piszę.
brak usterek. olej bierze okolo 0.5L/2000km. jest pod kontrolą.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW