Lista ocen Toyota Carina IV Sedan 1.6 105KM 77kW 1987-1992 (30)

4,3
~Volfodzio
Sedan 1.6 105KM 77kW
Podsumowując, auto mimo, że już niebawem będzie youngtimerem nie odstaje dynamiką od nowoczesnych samochodów, pewne braki w wyposażeniu nadrabia swoistym charakterem i duszą. Jeżeli ktoś nie lubi stylu lat 80\', musi mieć koniecznie wszystkie elektryczne gadżety to zdecydowanie nie jest auto dla niego. Póki co, mimo dołożenia 50% ceny wyjściowej na naprawy i wymiany, cenie sobie swój nabytek i mam nadzieję, że za rok dwa nie zmienię zdania.
4,2
~przemo 606322388
Sedan 1.6 105KM 77kW
autko ciągnie świetnie na wysokich obrotach. W dolnym zakresie jest troszkę ospałe to jednak przyspieszenie 0-100km/h jakie mogę uzyskać swoją TOYOTĄ (1.6 16VMM) to 10s!!Silnik,choć cichy to troszkę klekocze jak diesel czego oczywiście wewnątrz nie słychać (Silnik)
4,6
~Zedd
Sedan 1.6 105KM 77kW
Nie znam auta bardziej niezawodnego niż toyota carina II.
~Daniel
Sedan 1.6 105KM 77kW
Silnik do 4000RPM ospały ale ekonomiczny. Za to powyżej tych obrotów efekt "TURBO" -zmienia się skład mieszanki i odgłos; autko pokazuje, co potrafi. Zwłaszcza w okolicy 5000RPM. Zapłon odcina przy równych 6500RPM. Szła równo z GOLFem IV TDI. (Silnik)
~marcin.kawalek@centertel.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
szkoda ze juz nie produkują tego modelu ponadczasowa linia 10 latka sprawia ze nie wygląda na swoj wiek
~jacaw@kki.net.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
Duzy niezawodny samochod, oszczedny a zarazem o bardzo przyzwoitych osiagach
~Mirmił
Sedan 1.6 105KM 77kW
nie wszystko w tym samochodzie jest doskonałe ale wpisałem taką ocenę bo mój szef jeździ mercedesem za prawie pół miliona a na naprawy przez rok wydał tyle co ja na zakup mojej Cariny, 2 najważniejsze cechy tego samochodu: naprawdę niezawodny, bardzo wygodny zarówno dla pasażera jak i kierowcy
4,8
~Mirmił
Sedan 1.6 105KM 77kW
Samochód niepozorny z mnóstwem zalet, przede wszystkim niezawodność i wygoda. No i naprawdę miłe zaskoczenie po otwarciu dodatkowej przepustnicy przy dużych obrotach ;)
~Piotr
Sedan 1.6 105KM 77kW
Samochód jest bardzo dobrze zrobiony. Moja nowa toyota corolla tyle kilometrów chyba nie wytrzyma
Dziennik kosztów dla Toyota Carina IV Sedan 1.6 105KM 77kW
8,4
4,7
~hornet1@wp.pl
Sedan 1.6 105KM 77kW
jestem drugim właścicielem tej Carinki i mimo że stać mnie na kupno młodszego modelu moje auto jest super więc nie zmienię go w najbliższym czasie.Oszczędne , niezawodne , wygodne. Tylko trzeba przeglądy robić w serwisowym terminie.
Toyota Carina IV Sedan