Ocena kierowcy - Toyota Camry V Sedan

Silnik 3.0 V6 210KM 154kW
Rok produkcji 2005
Okres użytkowania: 1 rok
Toyota Camry V Sedan 3.0 V6 210KM 154kW 2002-2006 - Oceń swoje auto
Silnik : Nie wiele mnie mogło zaskoczyć, jeździłem już Camry III gen i wszystko co dobre zostało zachowane a dodatkowo silnik jest elastyczniejszy i niżej zaczyna jechać..
Dzięki VVT-i ciągnie od dołu prawie jak diesel :-)
5-cio biegowy automat
miękki, więc ciasne zakręty pokonuje się spokojnie więcej na: http://www.autocentrum.pl/spalanie/toyota/camry/v/silnik-benzynowy-3.0-v6-210km-2002-2006/
bez zastrzeżeń, słupki nie są przerośnięte a lusterka dostatecznie duże
Wszystko na swoim miejscu, ład i porządek, po japońsku mimo że auto z USA
solidny schładzacz, da się wyregulować tak że klimatronik nie jest niezbędny
więcej na: http://www.autocentrum.pl/spalanie/toyota/camry/v/silnik-benzynowy-3.0-v6-210km-2002-2006/ w porównaniu z III gen więcej miejsca nad głową kierowcy, w starszej szorowałem czupryną po podsufitce
z instalacją LPG ....koszt paliwa do przyjęcia, porównywalny z dieslem, części może nie najtańsze ale za to nie wymagają częstych wizyt w warsztacie droższy przegląd po 100 tyś (dodatkowo regulacja zaworów), pozostałe w normie
Auto dla osoby która lubi przesrzeń, wygodę a nie musi mieć na masce \"gwiazdy\" \"4 kółek\" lub \"nerek\" pomiędzy reflektorami Auto doskonale sprawuje sie na długich trasach,a i w mieście automat również nie męczy a przy okazji oszczędza na naprawach (Brak dwumasy)
nic do tej pory mnie nie zirytowało
do chwili obecnej nie zarejestrowałem

LPG - zużycie paliwa dla silnika 3.0 V6 210KM 154kW [l/100km]

11,8