: Mimo gazu i mojej \"cieżkiej \" nogi wytrzymał i chodzi jak bajka.
: Rdza i nic poza tym.
Jestem z samochodu baaaardzo zadowolony. Wygoda , trwałość , bezawaryjność , wiem , ze moge na ten samochód liczyc w każdej sytuacji. Co prawda był drogi , ale czułem , ze inwestycja sie zwróci ;)Dzis śmieje sie z uzytkowników nowych MB albo Audi , którzy zachwalają swoje \"samochody\" a nie raz widziałem ich samochody na lawecie.
Pomimo tylu lat na LPG ( od zakupu w 98 roku ) silnik chodzi gładziutko. Wciąż leje półsyntetyk . Mimo raptem 140 koni samochod zbiera sie ładnie.
MAnual , nie do zajechania. Nie zgrzyta , biegi wchodzą elegancko , skrzynia 5 biegów.
Samochód dobrze trzyma sie drogi, prowadziu sie wyśmienicie. Do tego zawieszenie jest jednym z najtrwalszych w klasie .
Wszystko na swoim miejscu , w zasiegu rąk i wzroku.
Samochód duzy , przestronny , uwielbiam nim jeździc , ponieważ oferuje ogromny komfort .
Sionik chodzi bezszelestnie plus wycisdzenie jak przystało na japonśki samochód i kompletna cisza we wnętrzu .
Rozumiem , ze to duzy samochód , ale móglby troche mniej palić . Choc i tak nie narzekam , bo gaz jest ( jak narazie ) tani jak barszcz .
Jak już pisąłem w calokształcie był drogi. Ale to , co mi zaoferował wydaje sie byc warte wiekszych pieniędzy. Kompletnie wyposażony samochód w dodatku tak trwały i niezawodny.
CZasem skrzypi plastik , ale w koncu samochód już pełnoletni , wiec ma prawo.
Nie wiem wogóle o co chodzi. Ten samochód przyzwyczaił mnie do tego , ze tylko wsiadam i jadę .