Jestem bardzo zadowolony. Oczekiwałem znacznie mniej niż otrzymałem. Autko uwija się w mieście jak wściekłe, jest zwinne, świetnie się prowadzi i mało pali. Przesiadłem się z BMW i tylko czasem tęsknię (brakuje mi tylnego napędu).
Silnik ma rewelacyjną elastyczność (jak na tak małą pojemność). Na 4rce ciągnie gładko od 45km/h. Na 2ce mogę jechać od 10 do 110km/h!
Idealnie zestopniowana z silnikiem. Biegi wchodzą dobrze poza wstecznym który czasem ma problemy z załapaniem. Ale to szczegół.
Trzyma się bardzo dobrze.
Baaardzo dobra z przodu ale przez tylną szybę nic nie widać. Za to lusterka boczne są przeogromne co rekomensuje szybę.
Niezwykle poręczne autko. Proste w obsłudze, wszystko dobrze działa.
Nawiewy są bardzo dobre. Przednia szyba odparowuje 2 minuty.
Z przdu miejsca tyle co w o klasę wyższych autach. Z tyłu za pasażerem spoko ale za kierowcą już słabo. No ale autko ma tylko 3.5m długości
Za głośno przy wyższych predkościach ale to auto do miasta a nie na trasy. Za to silnik gra przepięknie
Pali tyle co kot napłakał.
Czy za drogie? Chyba nie zważywszy na wyposarzenie i gwarancję. Za 40tyś mam 4 poduszki, ABS+EBD, klimę, elektrykę, zestaw audio (CD+6 głośników). Kto da więcej? ;-)
3 lata gwarancji na mechanikę i 12 na blachy. W tej klasie nikt tyle nie daje.
Na razie działa (odpukać: puk puk) :-)
- zużycie paliwa dla silnika 1.0 VVT-i 68KM 50kW