komfortowy, duży w środku, daje poczucie przestrzeni. świetny dla całej rodziny na dalekie wyjazdy. bardzo stabilny przy dużych prędkościach 120-180. przy tych prędkościach wyprzedanie innych samochodów bez redukcji biegów. to duże zaskoczenie dla mnie. delikatnie naciskam na gaz i dobrze "ciągnie" :)
silnik jak na diesla cichy i przyjemny. ja dołożyłem power box v-tech i jazda jeszcze ciekawsza i o dziwo spadło spalanie. z power box-em jeżdżę ok 125 000 kilometrów. teraz na liczniku mam ok 136 tyś.
biegi wchodzą dobrze a przełożenia są dłuuuugie. podoba mi się to. na 6 biegu przy prędkości 150km obroty silnika są zaledwie 2500.
miałem kiedyś opla astrę, lagunę I (fajny samochód to był), passat 2004 rok, lagunę ii( nie miałem tak krótko innego samochodu), teraz Toyota Avensis 2010 oraz Rav IV 2014 żony. perfekcja w prowadzeniu i w zwrotności. Rav-ka też super.
fotele jakie mam trochę bardziej bogły by trzymać na boki w ostrych zakrętach. co do komfortu jest ok.
ok
ok
duuuuuuuuuuuużo przestrzeni
nieźle. elektryczny samochód to nie jest ale jak na diesla na nawet bardzo dobrze.
ok. rzekłbym - wszystkie samochody takie powinny być. spalanie średnio ok 6.8 litra, napraw jeszcze nie było.
bardzo dobrze. auto dla rozsądnych ludzi.
ponad 6 lat nim jeżdżę i o dziwo ok. tak powinno być.
na razie brak. jestem po przeglądzie. zawieszenie i amortyzatory ok.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 126KM 93kW