Ocena kierowcy - Toyota Avensis III Wagon Facelifting
79 tys. km
Okres użytkowania:
niecały rok
Nie kupiłby ponownie
: to ze sprzedalem ten samochod po roku za ta sama cene. !
Auto posiadlem niecaly rok, juz od poczatku wiedzialem, ze tej Toyoty nie polubie -choc sie staralem. Benzyna wolnosaca 2.0 przy tak mizernym momencie obrotowym nie daje frajdy z jazdy. Auto kupilem z malym przebiegiem 58 tys. sprzedalem gdy mial 79 tys. Pomimo, ze wersja premium w skorach, nawigacja itd, jedynie z manualna skrzynia i w przepieknym ciemno szarym kolorze to jednak zero fanu. Wielka zaleta tego samochodu i chyba jedyna bylo to, ze po prawie po roku jezdzenia sprzedalem ja za te same pieniadze. Teraz jezdze bmw 5 f 11 i to jest to - super jazda. Dodam tylko, ze powodem sprzedazy wczesniejszej Toyoty przed liftu byl zapchany pdf przy 128 tys, skonczylo sie na wycieciu - super jezdzil, ale ja nie chcialem ryzykowac jazdy za granica.
jezdzilem wczesniej dieslem 2.2 wagon III rocznik 2010 i ten samochod zupelnie inaczej jezdzill. Inna waga, trzymanie sie drogi i elastycznosc. W benzynie porazka. Nie ma juz 20 lat, aby jezdzic w miescie na 5-6 tys obrotow. Benzyna wolnosaca to byla dla mnie udreka. Pisze ten komentarz bo nie rozumiem zachwytu innych.
Brak usterek - nic nie szwankowalo, ale samochod musi miec dusze, a ten byl wedlug slow moje zony "taczka"
Brak usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Valvematic 152KM 112kW