: Samo skręca - zawsze w prawo. Niewiarygodne ale prawdziwe.
ok
troszkę buczy/świszczy - nie potrafię dokładnie tego określić, niemniej w przeciwieństwie do poprzednich samochodów - w czasie jazdy wydaje z siebie nieco dziwny dźwięk
dramat i żenada
klima marnie sobie radzi
jestem zadowolony
wprawdzie początkowo spalał 5,5 do 5,6 a teraz 6,6 ale i tak uważam, że jest w porządku
Gdyby nie to, że:
1/ od wyjazdu z salonu ściąga ( być może przyczyną jest to, że jak się okazało przednie prawe koło jest nieco cofnięte a podłużnice ( zbadałem podwozie laserowo - tak wiem, pewnie niektórzy dojdą do wniosku, że jestem niepoważny ) są ustawione na różnej wysokości - różnica wynosi ok. 3 mm );
2/ lusterko wewnętrzne najchętniej bym wyrzucił bo i tak nic przez nie nie widać ( drga w czasie jazdy );
3/ po ok. 42.000 km coś łomocze w zawieszeniu przednim;
mógłym powiedzieć, że jestem szczęśliwym właścicielem auta za kilkadziesiąt tysięc złotych.
A tak cóż - mam nowe auto ( przepraszam - roczne ), które jeździ gorzej niż te które wychodzą spod rąk naszych rzemieślników ściągających wraki zza granicy.
Marzę o dniu w którym pozbędę się tego cudu techniki bo dłuższa trasa ( a takie niekiedy się zdarzają ), doprowadza mnie do przysłowionej k...
Jak wyżej.
Ogólnie to jestem zszokowany tym jak to coś jeżdzi - auto jest niebezpieczne.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 126KM 93kW