samochód nie jest zły dla osób, które nie przywiązują wagi do jakości wykonania wnetrza. dla mnie jest to jeden z kluczowych warunków zakupu. Przy zakupie Avena liczyłem na niezawodność i jakość jak w Yarisie, a jak się okazło kupiłem trzeszczący bubel.
samochód był kupiny nowy z salonu. Jakość szczególnie tworzyw pozostawia bardzo dużo do życzenia. serwis nie jest w stanie usunąć trzasków skrzypień w desce rozdzielczej. Toyota zrobiła całkiem niezły lifting w 2006, szkoda tylko ze zapmnieli o dobraniu lepszej jakości plastików, a może zawiodła dokładność przy składaniu auta. Szkoda więcej pisać. Jest to druga i ostatnia toyota jaką kupiłem. trzaski stuki w nowym aucie nie powinny występować no i ta bezradność serwisu - dramat. Moja pierwsza Toyota Yaris D4D była lepiej poskładana niż obecny Aven za 85000 PLN
przepłaciłem Miałem wieksze oczekiwania co do auta za 85 000 PLN. Poza jakością złożenia mechanicznie samochód spisuje się dobrze. chodź wolałbym żeby się cos odczasu do czasu popsuło i niż żeby mi coś chrobotało w desc rozdzielczej.Z przykrością stwierdzam że następny samochód jaki kupie nie bedzie z po znaku T.
jakość wykończenia
po 2 tysiącach km wymiana tarcz i klocków, częste wizyty w serwisie w celu usunięcia trzasków w desce rozdzielczej
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 126KM 93kW