Niestety przeciętnie. Sądziłem, że będzie zrywniejszy i mniej palił. Troche się zawiodłem przesiadając się ze skody. W toyocie ubogi komputer pokładowy w skodzie dużo bardziej rozbudowany.
Słabiutko. Silnik trzeba wkręcić na jakieś 2500 obrotów żeby samochód się zerwał do dynamicznej jazdy. W porównaniu ze skodą kiepsko a nawet bardzo kiepsko. Troche się zawiodłem. Liczyłem że 20KM więcej pozwoli na energiczną jazdę. W mieście nie licz na to że szybko przeskoczysz przez skrzyżowanie. Dziura okropna dziura ( turbo)
sześciostopniowa skrzynia biegów. Hmm na trasie może i dobrze dobrane przełożenia. Ale jak zwolnisz ze 140 do 80km/h trzeba zmieniać bieg na niższy bo inaczej nie doczekasz się na 6 biegu aż auto wróci do 140. Po mieście kiepsko
bardzo przyjemnie i wygodnie
Do tyłu nie widać wiele. Maska długa trzeba się przyzwyczaić
Trzyma się drogi rewelacyjnie. Ale boczne podmuchy wiatru dają się we znaki
sprawnie działaklima. szybko schładza wnętrze
WYGODA NA MAX. mam wersję prestige skóra, wygodna w utrzymaniu i super dopasowane siedzienia.
W porównaniu ze skodą cichutko i sympatycznie
dla mnie bardzo źle. katastrofa w porównaniu ze skodą. Skoda przy bardzo dynamicznej jeżdzie jaką preferuje po mieście paliła 6,5l/100km, tutaj nawet tak nie próbuje i 10 l/100km pewne.
Brak zastrzeżeń
BRAK. Jedyna wada zepsuły się reflektory ksenon i musiałem wymienić bo nic nie było widać. po wymieanie SUPER
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 126KM 93kW