: Korozja na zgrzewach,całkowicie skorodowała osłona zbiornika paliwa
Układ elektryczny
samochód który wygląda przeciętnie w wersji kombi Tytanik
przez 3 lata wymieniłem świece żarową, elementy tylnego zawieszenia
Skrzynia czasami haczy przy szybkiej zmianie biegów, trudności z wstecznym
słabe tylne zawieszenie , niezidentyfikowane stuki przy przejeżdżaniu przez garby jakby silnik miał wypaść
słaba widoczność do tyłu
Brakuje wyciszenia radia przy kierowniczy ,
W zimie bardzo wolno nagrzewający się silnik i słabe ogrzewanie. Wlecie mało wydajna klimatyzacja pomimo przeglądów to w warunkach południowej Europy trzeba czekać az schłodzi
Wystarczająco dużo miejsca dla wszystkich super bagażnik. Z bagażnika byłem najbardziej zadowolony choć nie bez wad. Zbyt słaby kołek rolety . Ułamany powoduje że nie można zamocować rolety, Urywający się uchwyt rolety nawet przy normalnym użytkowaniu,źle rozwiązana roleta powoduje zwisanie.
W aucie jest cicho do 120km. Powyżej silnik osiąga 3000obr/min i zaczyna burczeć. Nie lubiłem jeździć poniżej 2000 silnik strasznie się męczył i nie przyśpieszał wiazało sie to z jazda na 3 do 60 km/h
Wysokie koszty zakupu oryginalnych części. Do silnika wchodzi 6,5 litra oleju więc koszty są spore
wielu mechaników działa po omacku .
Bardzo wysokie koszty zakupu. Parujące lampy reflektorów. Brak zabezpieczenia antykorozyjnego. W 10 letnim aucie ogniska korozji na zgrzewach, pół skóra na fotelach
Nie miałem drobnych awarii, choć przez 3 lata jazdy kontrolka świec żarowych działała jak chciała raz świeciła raz nie. Bardzo ciężko wymienić palnik w przedniej lampie
żadnych poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 116KM 85kW