Ocena kierowcy - Toyota Avensis II Kombi

colvmbvs@interia.pl , 15 lat temu
Silnik 2.0 D-4D 116KM 85kW
Rok produkcji 2003
Toyota Avensis II Kombi 2.0 D-4D 116KM 85kW 2002-2005 - Oceń swoje auto
Inne : kupilem jak miala 168tys teraz ma 215 i widze ze dluga druga przed nia duzo bajerow mam wersje sol dla kupujacych wydajcie duzo!!!!! na sprawdzenie auta ja mam od poczatku do konca serwisowane bez wypadkowe itd i jest oki i takich aut szukajcie nie wierzcie ze ktos kto sprzedaje zrobil 50tys i jest bez wypadkowe z niemiec jesli kupicie w dobrym stanie technicznym przebieg bez znaczenia tanie w eksplatacji nawet bardzo tanie !!!przebieg nie jest wyznacznikiem stanu auta powodzenia pozdrawiam
jak dla mnie oki za tą kase bajka
mułowate ale wystarcza by się zabić ekonomia na maxa
w starych w 100% japończykach działały o niebo lepiej ale jest oki
super komfort ok do mercedesa nie ma co równać i kombi pływa na zakrętach ale esp działa oki
wg mnie wszystko ok mam wersje sol
troche dlugo ale mam dodatkowa nagrzewnice takie pol webasto wiec ok
nikt nie narzeka dodatkowa czesto spie w niej w 2 osoby po zlozeniu siedzen tylnych loze malzenskie sie robi i prosta podloga przede wszystkim
silnik ok zawieszenie troche puka
zalzy od paliwa przyklad moja w alpach jechala po 180km/h komputer na klimie pokazal 4,8 w polsce przy 140km/h pokazuje 7 a o jakis litr klamie komputer ale im lepsze paliwo tym komputer bardziej dokladny wniosek jezdzimy u nas na pol paliwie za granicami auto pali mi o 2 litry mniej
trzeba powiedziec że to nie mercedes ale 2 lata stoi pod blokiem i oprocz sasiadki co wjechala nikt nie probowal ukrasc :) ale za te pieniazki spoko autko
nie mam co napisac tutaj wszystko oki łącznie z lusterkami co się same składają i lusterkiem co się samo przyciemnia :)
wiec tak turbina 5tys sprzeglo 5tys reflektory w tych rocznikach byly wadliwe parowaly nie wiem mialem wymienione rozrusznik 1500 a to moje ceny nie aso turbina uzywka 750 sprzeglo i reflektory byly wymienione regeneracja rozrusznika 250 jesli to wszystko bylo zrobione warto!!!

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 D-4D 116KM 85kW [l/100km]

6,2