Oceny Toyota Avensis I Hatchback 1.6 110KM 81kW 1997-2002

Najnowsze oceny Toyota Avensis I Hatchback 1.6 110KM 81kW 1997-2002

4,2
~King
Hatchback 1.6 110KM 81kW
Gdyby to był inny samochód, dawno bym go wymienił na nowy, ale tego auta po prostu szkoda sprzedawać. Myślę, że Ta Toyota to mój najlepszy samochód jaki miałem, mam i już takiego miał nie będę. Jestem tego pewien.
3,7
~polikarton@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 110KM 81kW
Samochód posiada kilka bubli, które producent wmontował do samochodu wbrew logice myśli inżynierskiej. Marka TOYOTA obliguje producenta do eliminowania drobnych niedociągnięć na etapie projektowania części. Opinie użytkownika winny być zbierane raz w roku- ja od 1991 roku nie otrzymałem żadnej (jestem posiadaczem złotej karty). Ankieta o samochodzie w dniu zakupu, to perfidny chwyt.
2,9
~arduk@tlen.pl
Hatchback 1.6 110KM 81kW
Po Toyocie spodziewałem się czegoś więcej jeśli chodzi o niezawodność i precyzję wykonania. Auto jeździ, ale kłopotów mam znim tyle co z małym fiatem. Nigdy więcej nie kupię japońskiego samochodu wyprodukowanego lub choćby składanego poza Japonią!!!
~on.zz@poczta.onet.pl
Hatchback 1.6 110KM 81kW
Auto bardzo dobrze się prowadzi , nie problemu z eksploatacją , jak na silnik bęzynowy auto oszczędne , bardzo polecam , auto dla osób które nie lubią mieć brudnych rąk.
4,8
~blue
Hatchback 1.6 110KM 81kW
samochod wart swojej ceny, mimo stosunkowo wysokich kosztow przegladow auto godne polecenia
4,1
~kasz27
Hatchback 1.6 110KM 81kW
dobrze pomyślany samochód za rozsądną cenę - nieco za wiele napraw jak na Toyotę, ale na szczęście wszystkie zmieściły się w trzyletniej gwarancji
3,8
~marcinKa
~Mariusz
~husar19
Hatchback 1.6 110KM 81kW
Silnik o tej pojemności co do masy auta sprawuję sie bardzo dobrze . Elastyczny lubi wysokie obroty a przy wyprzedzaniu redukcja z 5 na 3 i do przodu . (Silnik)
4,5
~Amstaff