Oceny Toyota Avensis I Hatchback 1.6 101KM 74kW 1997-2002

Najnowsze oceny Toyota Avensis I Hatchback 1.6 101KM 74kW 1997-2002

4,9
~Paweł (pawel.mroz@vp.pl
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Bezawaryjność Toyot znana jest od lat. Miałem 6 TOYOT różne modele i wiek (od nowego z "PEWEXU" ´86 rocznik do 20 letniego, którego sprzedałem ze stanem licznika ponad 600 tys.km) żaden nie zawiódł mnie nigdy i ponosiłem tylko koszty eksploatacyjne. Jeśli jeszcze będę zmieniał samochód to tylko na TOYOTĘ.
2,8
~MaS
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Częste drobne userki zwłaszcza elektryki a zwłaszcz poważna wada silnika- wymiana w czasie gwarancji !!! Bezawaryjność to oszustwo. Cena auta w salonie cena serwisów oraz cena części zamiennych to kosmos. Za te pieniądze można kupić auto o wiele, wiele lepsze. NIGDY więcej Toyoty !!!! Oszustwo i siła reklamy.
2,8
~IO
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Niezawodność, bezpieczeństwo- TO TYKO REKLAMA- UWAGA!!! Za te pieniądze jest na rynku wiele godych uwagi samochodów produkowanych przez firmy poważnie i uczciwie traktujacych klienta Uwaga na " autoryzowane serwisy Toyoty" - oszustwo.
4,3
~Mariusz
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Jak bym kupował samochó, to napewno drugą taką samą toyotkę
3,7
~mefiu10@onet.eu
Hatchback 1.6 101KM 74kW
toyotka dobrze zaprojektowana cicha ,dynamiczna ,pojemna ,srodek dobrze spasowany ,ladny wyglad ,niedroga w eksploatacji
3,8
~Andrzej
4,5
~ek@poczta.onet.pl
4,2
~michal
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Druga skrzynia biegow i znowu kicha. Miedzy 2 a 3 skrzynia chodzi troche ciezko. Czasem wcale nie mozna zredukowac albo wrzucic 1. Mozna sie przyzwyczaic ale nie o to chybachodzi. Coz skrzynie kupilem ze szrotu... (Skrzynia biegów)
3,7
~aniinsan@wp.eu
4,3
~R-tec
Hatchback 1.6 101KM 74kW
Niektóre przełączniki nielogicznie rozplanowane - np halogeny przednie i tylne (Ergonomia)
Toyota Avensis I Hatchback