: Nie działające cupholdery. Któregoś dnia jak je zamknąłem (ze 2 lata temu) to do dziś się nie otworzyły
Do dziś jestem zachwycony decyzją kupnem tego auta. Jest bardzo przestronne i wygodne, bardzo łatwo znaleźć dobrze wyposażony egzemplarz (automatyczna klimatyzacja, [bardzo rzadko] nawigacja) za cenę od 20 do 25 tysięcy złotych. Dwie wersje nadwoziowe, bardziej polecam pięcio drzwiową wersję. Auto kupiłem w 2014 roku, z przebiegiem około 85000 km, do dzisiaj nie wystąpiła ŻADNA USTERKA!!!
W ogóle się nie psuje, w czasie jazdy jest trochę mulisty, ale da się wytrzymać. Da się założyć gaz poprzez wielopunktowy wtrysk paliwa i
hydraulikę zaworową.
Biegi wrzucaj się łatwo
Wspomaganie jest słabo działa, ale poza tym jest ok.
Auto ma średnie ogniska korozji w okolicach wewnętrznego nadkola.
W aucie źle widzi się na boki.
Wykończenie jest przeciętne, plastiki się rysują i trzeszczą, tapicerka się plami, ale wszystko jest do znalezienia i pod ręką. Bardzo wygodna jest skrzynia biegów umieszczona wysoko i obok kierownicy jak w dostawczakach i minivanach.
Jest ok
W tamtych latach popularne były minivany, więc w aucie siedzi się wysoko i pionowo, co sprawia iż wnętrze jest wygodne i przestronne.
W aucie podczas podróży jest trochę głośno, ale nie jest źle
Auto pali średnio 7 l/100 km
Kupiłem auto za trzydzieści tysięcy złotych w 2014 roku, do dzisiaj nie wydałem na pewno więcej niż 1000 zł na naprawy.
Z takich pierdółek to tylko cupholdery, z którymi problemy są zawsze jak się chce z nich skorzystać
Usterek NIE BYŁO. Przez 5 lat ją mam, a do serwisu byłem tylko na czyszczenie klimatyzacji. W żadnym innym aucie tak nie było.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 Valvematic 132KM 97kW